Sunday, January 16, 2011

aku sukakan sesuatu yang BARU


assalamualikum..


contest y aku join ni mcm kene je ngan bende y aku buat lately ni kan..
bende y baru,bende y xpenah aku buat,bende y org lalu lalang tgk mesti die ckp
'buat ape ni?''ghajinnye buat'..ha,mcm2 lagi la sape tgk bende alah y aku buat kan..
hehe,sape y da slalu bce en3 aku b4 ni mesti dapat agak ape y aku buat..
semestinye QUILLING PAPER..ha,kan da bekerut dahi tu..xpe,ni contoh y da berjaye dihasilkan


tp aku yakin,ghamai lg y da buat bende baru tuk kepuasan diri sndri kan..
cite la skit,pastu korang bley join contest ni..
klik je sini..
tarikh tutup die 29/1/2011

2 comments:

  1. menarik2...qma pon xpenah taw psal ni..
    ti nak try wat jugak lah..
    ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...