Wednesday, December 29, 2010

aku datang lewat!!!!!!!!!!!!!!!!


arrrggghhhh!!!!baru nak jd pekerje cth,da dtg lewat plak..ni sume pasal pg bank la ni..gaji da msk ke???oh,no,no,no..jgn slh paham bile aku sebut psl bank ye kwn2..aku hanye tlg org mskkan duet ke dlm bank..dan y pasti bkn akaun bank aku..huhu..bile nak msk duet dlm bank aku ni..oit2,smbng blk..selit kete org tu,celah kete org ni,aku sampai kat tgh perut s'ban tu pkl730..hoho,da ghamai upenye ye..pg maybank ok lg..bank jumpe la kan..transfer kat org tu,transfer kat org ni,settle..bley pulak bank rakyat y aku tau satu2nye lokasi kat s'ban tu da b'tukar..hangin aku!!!da la nak msk punye payah..aleh2 ko tukar lokasi..grrrrr..tengah aku pulun nak kuar dr perut s'ban tu,aku dgr berite bez...esk PM bg cuti!!!!yabedabedooooooooooo!!!!!!!!!!!tp adekah tmpat aku keje ni akan diisytiharkann cuti???adekah pengusaha di temapt aku ni minat bola???sbb sume cuti2 tertakluk pd kuase beliau..persoalan y akan terjwb bile aku smpai office!!!ade plak org jage punchcard pg td..mujur xmerah..hehe

p/s:804 aku smpi office..hehe,tgk bola ye bang,akk..tu lamabt..alasan!!!pigidaaaa!!!

2 comments:

  1. kakakkaakakkaakakakakakakkakaak..ko sgt msok lmbt ko tuh

    ReplyDelete
  2. iyo..4minutes late..tp xmerah..ngehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...