Wednesday, February 2, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"


ok,aku teruje lagi time2 CNY ni..ngehehe..korang nmpk nset y blakang tu tulis BERRY..bkn blackbaerry tp TOUCHBERRY..aku xkesah ape2 pun y penting adiah y dipertaruhkan adalah nset..tahniah kepada JEJAKA TERHANGAT kerana mampu menganjurkan contest y mempertaruhkan adiah nset sbb aku pun xmampu nak pertaruhkan adiah nset..hehe..

ok,klu korang rase teruje nak join gak,just klik banner tangan berapi tu..

knp aku join?? aku join contest ni sbb aku nak support pihak penganjur yakni JEJAKA TERHANGAT sbb buat contest y bley menambahkan kenalan alam maya sekaligus aku nak memeriahkan majlis..bkn senang nak buat contest alam maya ni uolls,bnyk kene pikior kan ape y bakal berlaku..mcm ade pengalaman je aku bercakap ni kan..aku nak menang contest ni sbb aku mmg suke gadget y memenuhkan handbeg aku..klu menang bley la aku asingkan nombor tipon kenalan dan keluarga aku..xdela nnti storage inbox aku tu mencapai tahap maxsimumnye sbb aku ni jenis mls nak delete msg..ngehehe..canggih ape nset ni dan memandangkan aku ni bakal bergelar guru,aku sgt lah memerlukan nset seperti TOUCHBERRY oleh JEJAKA TERHANGAT secara rasminye tuk aku menyimpan nombor2 cikgu sekolah supaye senang la segale mcm urusan..ceh,mcm la bukak perniagaan ek..ngehehe

nak tag:
teqa
deqlis
timo
chuwaa
BabyIbu
sukasukiGA

5 comments:

  1. nset plk!! aloo touchberry je ke ain...blackberry la...de class ckit...demand tuh...hehehee

    ReplyDelete
  2. join jela timo..mane tau rezeki..nset gak ape mo..

    ReplyDelete
  3. JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.gudluck yek.=)

    ReplyDelete
  4. bestnyer kalo dpt enset tuh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...