Friday, June 10, 2011

inikah cendol ku???



assalamualaikum.

ptg td tekak aku ni tersangatlah mengidam nak mencube mkn cendol leman dawi y buy 1 boley free bercawan2.lantas selepas memasak tghari aku pun mengajak la satu2nye bdk y sgt suke bejalan tu pg mkn.bersungguh2 lah kami ni bersiap takut abes.katenye cpt sold out,tu y nak cube tu.ok,mcm biase klu nak kuar kene text sume org,tompek,ayah,en.perisik,ibu dan akk.kat akk aku da xtext da,trus call.

''oit,balik.anta aku nnti tetinggal bas aku''

hoho,trus aku wat u-turn baek punye dpn taman tu.

''yes teqa,kite pg mkn cendol 2minit.errrkkk!!kenyang mkn cendol''

time aku nak pg mnm petang,ade je y kacau lalang btl tau.kempunan lg i nak mkn cendol.menci!!!

tp kami selaku adk perlulah menuruti perintah akk.tggulah beliau pulang dr keje,smbil tu aku hirup lah sup y aku buat bg menggantikan cendol y aku kempunan.


''ayh,kito nak anta akk pg terminal1 yo''

''balik cpt skit,amek kete ayh''

''sgt!!!''


oh,kempunan lg aku nak meninjau keadaan kawasan cendol tersebut.


oh,mmg da sold out time i lalu tau.telan air liur kami ni.


.....









sebagai pengganti cendol,singgah kedai roti.sodap ade kopi.





:)











adk aku tanye,nape kpale aku kck,kpale die besa??nak jwb camne ye..













muke teqa setelah berjaye dikecikkan :p














mcm mane nak laju klu dpn ade lori chicken run.grrrrrr..











ayh pun mkn 'cendol' kami.











bdk ini sdh hendak masuk sekolah balik spt kakaknye ini




:]




hoho,nape mcm mls nak pulang jeh ni..HELP ME!!

2 comments:

  1. Jangan malas-malas sayang ooi... Lain kalai cari cendol yang lebih mengancam :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...